Kategorije
Nekategorizirano

Pokrovitelji: ZUM 2018

Pokrovitelji (Znastvenik u meni 2018)

Natjecanje u komunikaciji znanosti “Znanstvenik u meni!” održalo se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Educateama, Medical Intertradea, Odašiljača i veza, Školske knjige i evotv.

Završnicu natjecanja uveličao je dr.sc. Tome Antičić, državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i dodatno dao poticaj srednjoškolcima za uključivanje u znanstvena područja.

Dodatnu motivaciju finalistima i svim budućim znanstvenicima sa željom da svoje znanje primjene u poduzetništvu, prikazujući iskustvo, rad i ulaganje u izvrsnost Medical Intertrade d.o.o. dao je Radwan Joukhadar, mag.pharm.


Lucija Tičarić, predstavnica evotv-a iskazala je podršku mladim komunikatorima znanosti uz prigodni motivacijski govor pokrovitelja.

Potporu projektu, mladim komunikatorima i znanstvenicima dao je i Boris Drandić.


Predstavnici Odašiljača i veza d.o.o. te Školske knjige d.d. nisu mogli nazočiti završnici natjecanja te su uputili pozdrave svim natjecateljicama i natjecateljima, mentorima i ostalima.

I na kraju pokrovitelja, prigodnim motivacijskim govorom se obratila i Sanja Mjertan, mag.iur., direktorica Educateam d.o.o.