Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranica tvrtke Educateam d.o.o.

1.     Ova web stranica (educateam.hr) vlasništvo je tvrtke EDUCATEAM d.o.o. (u daljnjem tekstu, «Educateam» ili «tvrtka Educateam»). Korištenjem nje ili bilo kojeg njenog dijela smatra se da ste upoznati s Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate. Također, korištenjem ove web stranice smatra se da ste upoznati s, razumijete i prihvaćate Opće uvjete poslovanja tvrtke Educateam.

2.     Educateam zadržava pravo izmjene ove web stranice i bilo kojeg njezinog dijela, uključujući (ali ne samo) i izmjene termina i mjesta održavanja seminara, izmjene programa u slučaju nepredviđenih okolnosti, izmjene Općih uvjeta poslovanja, Uvjeta korištenja web stranice, informacija o popustima i promotivnim ponudama te bilo kojeg drugog sadržaja web stranice, bez obaveze prethodne najave osim ako je drugačije naznačeno ili zakonski obavezno. O izmjenama sadržaja koji je uz njih vezan direktno, korisnici će dobiti pravovremenu obavijest, bilo putem same web stranice, elektroničke pošte, telefona, telefaksa, fizičke pošte ili nekog drugog sredstva komunikacije, posrednog ili neposrednog, prije ili prilikom stupanja izmjena na snagu, ovisno o vrsti izmjene. Za sve velike izmjene sadržaja, obavijesti će biti poslane minimalno jedan dan prije no što izmjene stupe na snagu.

3.     Posve ste odgovorni za sve radnje (uključujući i posjećivanje, komentiranje te bilo koje druge interakcije sa sustavima tvrtke Educateam ili profilima na društvenim mrežama) koje učinite na Educateam web stranici i profilima na društvenim mrežama, te sve njihove posljedice. Prilikom radnji na Educateam web stranici i profilima na društvenim mrežama, jamčite da vaše radnje ne krše međunarodne zakone i pravne odredbe, zakone i pravne odredbe Europske unije i Republike Hrvatske te zakone i pravne odredbe Sjedinjenih Američkih Država (gdje se nalaze neki naši infrastrukturni i softverski partneri), uključujući (ali ne samo) i zakone i pravne odredbe o autorskim i srodnim pravima, patentnim pravima ili službenim tajnama, te prihvaćate sve rizike koji iz tih radnji proizlaze.

4.     Nadovezujući se na prethodni stavak, tvrtka Educateam se odriče bilo kakve odgovornosti za posljedice korištenja i odgovornosti za radnje na njenim web stranicama i posljedice tih radnji, te svake odgovornosti koja na bilo koji način može proizaći iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web stranica tvrtke Educateam, odgovornosti za bilo koje radnje njenih korisnika, te odgovornosti za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica. Educateam pruža svoje web stranice “onakvima kakve jesu”, bez jamstava bilo koje vrste, pa tako i bez jamstva točnosti ili funkcionalnosti. Podatci se mijenjaju, možda ne stignemo nešto izmijeniti na vrijeme, možda poveznice prestanu raditi, a možda se i cijeli sustav uruši – ne možemo jamčiti ništa, koliko god htjeli i poduzimali radnje protiv netočnih podataka ili nefunkcionalnih elemenata stranice.

5.     Zadržavate vlasništvo svih autorskih prava i ostalih prava intelektualnog vlasništva na sadržaj kojeg objavite na stranici Educateam u obliku komentara ili nekog drugog oblika objavljivanja korisnički-generiranog sadržaja. Tvrtki Educateam dajete licencu bez naknade za objavljivanje vašeg sadržaja za bilo koju svrhu, bilo gdje u svijetu, bez ograničenja. Licenca je opoziva te je za njeno opozivanje potrebno obratiti se Korisničkoj podršci, nakon čega će sav sadržaj pod licencom biti uklonjen sa web stranica i profila na društvenim mrežama koje su u vlasništvu tvrtke Educateam u razumnom roku, budući da trenutačno uklanjanje ne možemo garantirati. 

6.    Educateam zadržava sva autorska prava vezana uz sadržaj koji je objavljen na web stranicama i društvenim mrežama, a za više informacija o licenciranju tog sadržaja kontaktirajte Korisničku podršku.

7.   Dopušteno je stavljati poveznicu na javne dijelove web stranice tvrtke Educateam. Ne možemo vam to zabraniti ni da želimo – to je temeljna funkcionalnost weba i besmisleno je da tražimo od vas da ne stavljate poveznice na naše web stranice. No, ljubazno vas molimo da ne objavljujete javno poveznice na dijelovima web stranice koji nisu namijenjeni za javnost kako bi nam olakšali bolje održavanje web stranice.

8.   Educateam cijeni i poštuje Vašu privatnost. Za više informacija o tomu koje mjere poduzimamo kako bismo zaštitili Vaša prava prilikom pružanja usluga, pročitajte našu Politiku privatnosti.


Imate li bilo kakva pitanja, prijedloge ili nejasnoće vezane uz naše Uvjete korištenja? Obratite nam se.