Zašto Educateam?

O nama

Uvijek aktualni.

Educateam organizira edukacije oko najaktualnijih tema, a budući da se posvećujemo kvaliteti, na našim programima obrazovanja nećete imati priliku čuti zastarjele ili netočne informacije.

Predani detaljima. Od prostora do programa.

Znamo da se bolje uči u dobrim uvjetima, stoga za svaki seminar nastojimo osigurati najbolje moguće uvjete. Istu pažnju pridodajemo cjelokupnom iskustvu na svim našim edukacijama.

Naši seminari održavaju se u kvalitetnim predavaonicama tako da nećete se morati boriti s neudobnim stolicama, lošim projektorima i čekati dok se predavaču učita prezentacija na sporom laptopu. Programi su uvijek relevantni, korisni i kvalitetni. Potvrdili polaznici.

Kontinuirano inovativni.

Našim predavačima dostupne su najmodernije edukacijske tehnologije, a naša inovativnost temelji se na ambicioznosti i perfekcionizmu našeg cjelokupnog osoblja.

Pokrećemo tržište: bili smo među prvim tvrtkama koje su omogućile popunjavanje prijavnice u potpunosti na računalu putem web preglednika, a 2016. smo uveli sustav Moj Educateam za sigurnu dostavu materijala polaznicima programa, dok od 2019. automatski po prijavi dobivate ponudu na e-mail.

Izuzetni predavači.

Biramo samo najkvalitetnije predavače: radimo isključivo s najboljima od najboljih.

Naši predavači su upućeni u detalje tema o kojima predaju, znaju prenijeti svoje znanje i pripremaju kvalitetne materijale, a u svakom trenutku predavanja su spremni odgovoriti na pitanja polaznika. I možda najvažnije od svega, zanimljivi su, stoga će pohađanje njihovih predavanja biti užitak.

Zakoračimo u budućnost zajedno.

Nazovite nas
095 909 3282

Pošaljite nam e-mail
mi.smo@educateam.hr

Pišite nam
Ilica 71, 1000 Zagreb

Podaci tvrtke

EDUCATEAM društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i usluge

Skraćeni naziv: EDUCATEAM d.o.o.

Sjedište/adresa: Ilica 71, 10000 Zagreb (Grad Zagreb)

Tvrtka je registrirana u Trgovačkom sudu u Zagrebu, MBS: 080935351, OIB: 52933971810, EUID: HRSR.080935351

Temeljni kapital: 20.000,00 kuna – uplaćen u cijelosti

Član uprave/direktor: Sanja Mjertan

Poslovna banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d., 51000 Rijeka, Jadranski trg 3A

Poslovni račun: IBAN: HR3624020061100716677


Riječ osnivača

Kontinuirano pratimo zbivanja i evoluciju na tržištu prijenosa znanja i vještina te primjenjujemo sve inovativne i najsuvremenije pristupe koji jamče dosezanju adekvatne razine osobne konkurentnosti i učinkovitosti tvrke, uz pomoć etabliranih i kompetentnih predavača.
 

U ovome trenutku, a putem interaktivnih metoda i pristupa kojima pridajemo posebnu pozornost, kao i kroz klasične seminare, intenzivne i in house treninge, radionice, studije i ostale programe, želimo postići da Vi budete upravo na onome osobnom i poslovnom nivou koji želite dosegnuti. 

Pozivamo sve Vas koji prepoznajete prostor i trenutak za adekvatni iskorak da nam se obratite s punim povjerenjem, a mi ćemo ga opravdati prenoseći Vam praktična i teorijska znanja u što je moguće kraćem roku, poštujući Vašu osobnost i kreativnost, a na transparentan, profesionalan i inovativan način.S poštovanjem,

Sanja Mjertan, mag.iur.