Konzultantske usluge

Strateški partner za Vaše poslovanje.

Pravno savjetovanje

Javna nabava

Pružamo pomoć i savjetovanje prilikom provedbe i sudjelovanja u postupcima javne nabave: od popunjavanja ESPD obrazaca do izrade troškovnika.

Ugovorno i radno pravo

Zdravstveno pravo

Pravo na pristup informacijama

Ovršni postupci

Informatičko pravo i privatnost

GDPR, uvjeti korištenja, licence, politike privatnosti i slično ne moraju predstavljati bauk. Pomoći ćemo Vam u izradi adekvatnih dokumenata i odgovorit ćemo na Vaša pitanja iz područja informatičkog prava.

Ostala pravna pitanja

Naši stručnjaci pomoći će Vam oko bilo kakvih pravnih pitanja koja imate.

IT savjetovanje

Razvoj softvera

Trebate novu web stranicu, aplikaciju ili infrastrukturu za Vaše usluge? Naš tim pruža kvalitetne usluge razvoja softvera na raznim platformama.

Pružanje infrastrukture

Infrastruktura ne mora biti bauk: Educateam može pružati i održavati infrastrukturu za Vaše sustave.

Ostala IT savjetovanja

Naši stručnjaci će Vam pomoći oko bilo kakvih IT-vezanih pitanja koja imate.

Održavanje infrastrukture

Možemo raditi sistemsku administraciju za Vašu infrastrukturu: naši DevOps specijalisti su spremni preuzeti brigu na sebe.

Testiranje aplikacija

Razvijate novu aplikaciju ili web i trebate studiju o korisničkom iskustvu i funkcionalnosti? Možemo provesti testiranja kako biste uočili probleme prije nego što ih uoče korisnici.

Inhouse edukacije

Na zahtjev i prema potrebama klijenata kreiramo i održavamo individualne edukacije, treninge, konzultacije i inhouse seminare, pružamo usluge izrade strateških i provedbenih dokumenata, kao i izrade internih akata.

Želite organizirati kongres, simpozij, konferenciju, seminar, radionicu

Želite organizirati korporacijski događaj za svoje djelatnike ili klijente, u užem ili širem okruženju? Pokažite sliku svoje tvrtke!

U ponudi imamo organizaciju različitih događaja: team building programi, promocije i prezentacije, izložbe, dodjele nagrada, eventi, gala večere, božićni i novogodišnji domjenci i ostala događanja prilagođena Vašim potrebama, ideja i po Vašom izboru.

Zakoračimo u budućnost zajedno.

Nazovite nas
095 909 3282

Pošaljite nam e-mail
mi.smo@educateam.hr

Pišite nam
Ilica 71, 1000 Zagreb